Scarpomaniak napisał(a):W Czechach z polskim dubbingiem.
Zanim pojawia się data polskiej dystrybucji, na Poralu zawsze wisi data kiedy film pojawi się gdzieś na świecie z polską wersją.
A u nas? W kwietniowych planach nie ma, więc raczej dopiero w maju.
lis22 napisał(a):Już na prawdę tego nie łapię ... w zapowiedziach na tej stronie pisze teraz, że premiera ma być 29 kwietnia, a gdy wejdzie się w film to piszą, że w maju ... Sam film aż tak mnie nie interesuje ale chodzi mi o samo ustalanie daty premiery pod kątem premiery " Zwierzogrodu " na BD. Ostatnio animacje Disneya wychodzą u nas po dosyć długim czasie, zupełnie inaczej niż filmy fabularne i nie wiem, co jest tego przyczyną.
lis22 napisał(a):Phi, wszystko na DVD. Ciekawe, czy Galapagos jeszcze nas zaskoczy i wyda na BD coś, czego jeszcze nie ma?
lis22 napisał(a):W USA " Zootopia " wychodzi na Blu-Ray 7 czerwca ( trzy miesiące i trzy dni po premierze kinowej), ciekawe jak długo Disney Polska i Galapagos będą czekać z premierą u nas?
Jak myślicie, czym jest ten pre order na Amazonie, " Zootopia (Plus Bonus Features) "? Czy będzie można to zakupić w wersji cyfrowej? Czy te dodatki będą ekskluzywne dla tej wersji i niedostępne na normalnym wydaniu Blu-Ray?:
http://www.amazon.com/Zootopia-Bonus-Fe ... s=zootopia
Powrót do Wydania DVD i Blu-Ray
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość