Hej! Mieszkam na Pomorzu i zbieram auta 1 i 2 od 2006 roku. Mam 12 lat, ale znam się na rzeczy bo mam już prawie 300 aut!!! Trudno lubić auta, bo wszyscy mnie w szkole wyśmiewali, ale teraz w internecie mogę o tym pisać bo mnie tu nikt nie zna

Jacob- widziałem twoją kolekcję i jestem zazdrosny

Gdzieś 1/3 moich aut to 3D a wolę normalne...

Mam jedno pytanie- skąd masz Chick Hicks z Pistonem Cupem??? Jestem kreatywny, a jest teraz nowa seria. Jest ona podzielona na kategorie a ja wymyśliłem własną- "LOS ANGELES". Jest tam 9 aut czyli: 4 single, 2 dwupaki i 1 DELUXE

Oto numeracja:
1/9.Damaged King
2/9.Polly Puddlejumper
3/9.Chick Hicks Pitty (Gruby
4/9.Chick Hicks Fan Mia & 5/9.Chick Hicks Fan Tia
6/9.Dinoco Showgirl (#2)
7/9.CHICK HICKS WITH PISTON CUP
8/9.Mario Andretti (Czerwone Kołpaki) & 9/9.Patti
A więc na allegro mam dobrego sprzedawcę ze stanów. Ma żonę w Zamościu do której wysyła auta a ona do mnie

Nie boję się że nie zdobędę tej "nowej serii" bo nie jest ona stara a on daje na allegro najczęściej nowe auta. Z grupy Los Angeles brakuje mi: Damaged King (mam zamiar go sobie kupić bo na allegro też jest), Polly Puddlejumper (niewiem jak ją zdobędę

), jak już pisałem Chick Hicks with Piston Cup oraz Patti. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś poleciłby mi jakiegoś sprzedawcę z eBaya, a najlepiej allegro (Żeby miał Chicka i żeby było jak najtaniej). Pozdrawiam KAcper