Pahan napisał(a):(chyba że sam pisze scenariusze, jak Rosa, Barks, Fergus czy Van Hornowie).
kaczorex napisał(a):Co do Rysownika: jeśli chodzi o mnie, to rzadko zaglądam do tematu "Nasze prace" (ano, moja przygoda, albo jak kto woli, kariera programisty się rozwija). Dlatego nie mogę komentować wszystkich prac. Miło jest poczytać komiks, więc pewnie dlatego skomentowałem ostatni komiks Fergusa. Mimo wszystko, staram się być aktywny na forach, na których naprawdę mi zależy (czyt. DisneyPolska, Forum Twórcze, Forum Garfield, Warsztat, z tym wyjątkiem, że na tym drugim ostatnio niestety się mało odzywam). Ale Twoje prace staram się komentować
Zrozum, nie każdy ma tyle czasu, by tak wszystko utrzymać w porządku, by wszystko szło dobrze itd. Akurat prace MCRR'a ukazały się, kiedy nie miałem czasu. Od połowy listopada miałem więcej czasu, teraz jednak znowu mam go mniej. I tak ciągle, raz mam go więcej, raz mniej. Nie zawsze mi go starcza na wszystko.
rysownik napisał(a):Pahan napisał(a):(chyba że sam pisze scenariusze, jak Rosa, Barks, Fergus czy Van Hornowie).
Możecie się na mnie obrazić za to co teraz napiszę, ale kochani, nie uważacie, że trochę przesadzacie? (...)
Napisał tak, bo sam rysuje takie komiksykaczorex napisał(a):Nawet Vicar pisał o tym w Kaczogrodzie, że historyjka powinna być dla oczu odprężająca, a więc powinna mieć mniej detali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość