Jakijajah napisał(a):Carl, oddajemy Ci hold!
esio napisał(a):Jest tych komiksów tyle, że ciężko wszystkie zapamiętać, więc się nie wypowiem.
Myśle, że już na czasie stworzyć jakąś kaczke i dać jej na imie Carl, żeby o nim wiedzieli wszyscy czytelnicy komiksów (ani połowa z nich nigdy w życiu nie słyszała to imie. To wstyd
komiksy są uważane za rozrywkę dla dzieci i ludzi ograniczonych umysłowo
Jak można by to zmienić?
- publikując, odpowiednio wydane (czyt. w magazynie skoncetrowanym na komiksach, a nie zabawkach) najlepsze jego komiksy
lis napisał(a):pan Carl jest w naszym pięknym kraju zupełnie nieznany, a jego prace niedoceniane. Jak ja chciałbym mieszkać w Skandynawii...
lis napisał(a):Myślę, że w naszym kraju, w którym:niemożliwe jest uzmysłowienie ludziom, że Carl Barks to Wielki Artysta i Wizjoner, a słowa takie jak moje są przyjmowane, w najlepszym przypadku, z drwiną.
- komiksy są uważane za rozrywkę dla dzieci i ludzi ograniczonych umysłowo
- komiksy Disneya są uważane przez komiksowych fanów i specjalistów za rozrywkę wyłącznie dla dzieci i ludzi ograniczonych umysłowo
esio napisał(a):Taki "Kaczogród" sprzedawany co miesiąc
esio napisał(a):Taki "Kaczogród" chyba by się nie sprzedawał z powodu ceny (prawie 30 zł co miesiąc to trochę dużo)
Quacky napisał(a):. Don uwielbiał komiksy Carla od dzieciństwa a sam uważa, że Król Carl jest największym artystą, który kiedykolwiek rysował kaczki. A Vicar ma pono w swojej pracowni na ścianie jego portret! To już świadczy o wszystkim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość