lamero napisał(a): i kapitana Moore'a mojej dziewczyny
A więc to byłeś ty? Tak myślałem, że jest to ktoś z DP.
lamero napisał(a): i kapitana Moore'a mojej dziewczyny
Hyzio napisał(a):Właśnie, zrobi ktoś listę jakie osoby dokładnie były?
Arcer napisał(a):Hyzio napisał(a):Właśnie, zrobi ktoś listę jakie osoby dokładnie były?
Nie wszyscy się ujawnili (z różnych przyczyn). Na naszych zdjęciach załapało się też kilka osób spoza forum (które, mam nadzieję, zawitają do nas). Spotkałem też jednego forumowicza, który pojawił się na bardzo krótko przed spotkaniem dyskusyjnym i zamieniłem z nim parę słów. Pozdrawiam!
WDCmaniak napisał(a):Pamiętam, że parę razy pojawił się jedynie komunikat "dwa kroki do tyłu"
Arcer napisał(a):Doniek, miki2001, donat98 - to właśnie Was nie potrafię sobie skojarzyć z twarzami. Ponieważ bardzo zależy mi, by ta nasza cząstka internetu również w rzeczywistości znała się lepiej, proszę was bardzo o ujawnienie się
.
Mateusssz napisał(a):https://plus.google.com/photos/11780836 ... JHPx5zR6wE - hopsa, kilka moich zdjęć.
Arcer napisał(a):Nie znoszę uczucia, że ktoś mnie zna i kojarzy, ale bez wzajemności
Na pewno ktoś spośród osób, które poznałem właśnie tego dnia, ale już nie pamiętam. Na 99% była to osoba z forum.miki2001 napisał(a):A takie pytanko : Był taki gostek co miał na kartkach A4 wydrukowane 3 obrazki - drzewo genealogiczne, sknerusa i postacie z Kaczych Opowieści, któż to był?
Oto wyjaśniła się tajemnica, dlaczego na żadnym stoisku nie mogliśmy znaleźć tego numerumiki2001 napisał(a):Byłem w niedzielę na autografach i jest rysunek i autograf na KD 22/1995 (nie wziąłem żadnego komiksu Rosy z domuTen kupiłem na targach. Ideał za 2 złote
)
Nie nalegam, pytanie było wyłącznie z mojego widzimisię, ale pewnie sporo osób poprze mnie, że to przyjemne, gdy możemy porozmawiać świadomie, wiedząc z kim mamy do czynienia.miki2001 napisał(a):Następnym razem radzę zrobić coś w stylu każdy forumowicz, który będzie na MFKiG wstawia swoją fotę, by można go było poznać.
Hyzio, zostałeś przywołany do tablicy!miki2001 napisał(a):A jeszcze ten gościu w zielonej bluzie z KD 13/97... Kto to może być? Nie skojarzyłem.
Arcer napisał(a):Oto wyjaśniła się tajemnica, dlaczego na żadnym stoisku nie mogliśmy znaleźć tego numerumiki2001 napisał(a):Byłem w niedzielę na autografach i jest rysunek i autograf na KD 22/1995 (nie wziąłem żadnego komiksu Rosy z domuTen kupiłem na targach. Ideał za 2 złote
)
. Pomagałem w poszukiwaniach Rosy i Barksa na stoiskach kilku osobom, zdaje się że Magdalena właśnie tego numeru nie kupiła (uprzedziłeś nas)
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość