Maciek! napisał(a):A i korekta. Serial leciał "dwa razy". W tym raz z lektorem.
lis napisał(a):"Kacze Opowieści" - nudny serial, postacie są bardzo płaskie a ich charaktery słabo nakreślone, scenariusze głupie i sztampowe, równie nieciekawe jak ich komiksowy pierwowzór. Jednym słowem - szkoda czasu.
Jeśli uważasz tak samo jak ja, to lepiej obejrzyj sobie "Timona i Pumbę". Jeśli kompletnie się ze mną nie zgadzasz - masz rację
kondzior napisał(a):naprawdę nie wiem kto wpadł na tak idiotyczny pomysł. Kto mógł wykorzystać motyw najlepszego serialu w taki sposób. Nie mam nic przeciwko parodiom jeśli one mają sens i krytykują niedoskonałości a nie ten perfekcyjny idealny serial. Kto się ze mną niezgadza niech mnie skrytykuje
naprawdę nie wiem kto wpadł na tak idiotyczny pomysł. Kto mógł wykorzystać motyw najlepszego serialu w taki sposób. Nie mam nic przeciwko parodiom jeśli one mają sens i krytykują niedoskonałości a nie ten perfekcyjny idealny serial. Kto się ze mną niezgadza niech mnie skrytykuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość