Wczoraj wymyśliłem grę Jak mówi tytuł możemy targować się kupować sprzedawać robić własne marki samochodów i ich wygląd , robić biznesowe spotkania i wiele więcej. Tysiące rol do odegrania więcej w najbliższych dniach i godzinach . Czekam na zapisy ...................... Gra zaczyna się jak będzie przynajmniej 5 graczy Role przydzielę ja ale kto pierwszy się zapisze będzie Sknerusem .......... objaśnię bardziej jak już będzie kilka graczy.... Oczywiście jest to gra pisana a nie komputerowa ....
Ostatnio edytowano Pt sie 07, 2009 8:26 am przez Sknerus kontra, łącznie edytowano 3 razy
Jeden z ostatnich wojowników na polu popularyzacji komiksów Disneya w Polsce. Prowadzi bloga Kacza Agencja Informacyjna, w którym informuje o komiksach Disneya wydawanych w Polsce i na świecie. Ma nadzieję, że nastaną lepsze czasy dla komiksów Disneya.
Szczerze jak pisałem ten post to otworzyłem w nowej karcie stronę główną i było że Sknerus VS coś tu napisał.Nie przeczytałem tego i dokończyłem ten post.Potem już nic nie było .To ja bym poprosił maharadżę Naftostanu.