przez Yua » Pt cze 12, 2009 6:48 am
Dusia:
Idę tam,gdzie prowadzą mnie robaki,utrzymując się od nich na bezpieczną odległość.Wykopują błyskawicznie jakiś tunel,który prowadzi do jakiejś...groty?
Jest tam dość duże urządzenie z wieloma przyciskami. i jakimś małym otworem. Nagle czuję,że robaki ciągną mój wisiorek...No jasne! Przykładam wisiorek do otworu i Wyskakuje przed moje oczy ...Sknerus! A raczej jego hologram.Mówi:
-Jeśli mnie teraz widzisz,oznacza to,że mnie znalazłeś...Nawiązałeś kontakt z jednym z moich agentów i dostałeś wisiorek.Ale będę się streszczał,bo nigdzie indziej nie znajdziesz kolejnego kolejnego takiego urządzenia (Diodak się buntuje i mówi,że drugiego nie zbuduje za friko a on kosztuje).Po mojej wypowiedzi otworzy się skrytka z diamentem potrzebnym do uratowania mnie...
A ja w tym czasie korzystając z kilkusekundowej pauzy wyję z radości:
-Huraaaaa!Znalazłam diaaaaameeeeent!
-...Ps:Tylko zachowuj się cicho,wszędzie są roboty moich wrogów.
Po czym otwiera się skrytka.Chwytam szybko diament i spodziewam się ataku robotów...
...I zauważam,że w grocie jest mnóstwo różnych rzeczy,pewnie nagromadzonych przez stworzonka,np. gaśnica,młotek,klawiatura od komputera,pluszak i komórka.Biorę komórkę i młotek.
ajm sory !
próbowałam wejść na forum, ale moje lenistwo wzięło górę.