To tak czasem lubię sobie poczytać Marvele głównie Spider, ale nie zanurzam się w ten świat gdyż dla mnie jest on tak skomplikowany, że aż brak mi słów
Po za tym... Czy lubię Mangę hmm... tomiku żadnego nie mam, ale jak miałbym kasę to bym kupował na pewno Naruto i Dragon ball

Mateusssz co cię tak zraża do mangi

Pytałeś się jeszcze co jest takiego w Naruto cóż w Manga a serial to w sumie to samo więc opis pasuje i do tego i do tego
Przede wszystkim są uczucie w tle tzn. wiadomo jutsu te sprawy takie naciągane (dla niektórych no ale czy kaczki, które chodzą i mówią nie są naciągane), ale w tle tfuuu! na drugim czasami na pierwszym planie widać takie emocje jak strach gniew poświęcenie przyjaźń oddanie smutek żal cierpienie ból radość śmiech honor i to robi Anime i Mangę taką człowieczą dużo jest niesamowicie smutnych momentów, w których się normalnie można rozbeczeć np. Śmierć Itachiego, Śmierć EroSennina, trudne dzieciństwo, któremu bohaterowie musieli stawić czoła. Nie chcę cię na siłę zmuszać do polubienia mang, ale jeżeli kiedyś widziałeś Naruto na Jetixie to się nie dziwię, że się pytasz co w nim takiego jest. Może oglądałeś kiedyś wersję bez cenzury pierwszego odcinka, ale odcinki do ok. 50 są słabe dopiero później rozwijają się wątki, które trwają przez całe Anime łącznie z drugą serią. Szczerze zachęcam do oglądania i czytania Naruto.

Obecnie stoję przed jednym problemem mianowicie takim, że z moich obliczeń wynika, że nie starczy mi miejsca na całym twardym dysku na pomieszczenie tego Anime