Arcer napisał(a):Pewnie będę tutaj trochę wypisywał głupoty, ale napisać zawsze można - chciałbym to poddać waszej dyskusji. Co powiecie o pomyśle zorganizowania zjazdu członków DisneyPolski? Czas - zapewne letnio-wakacyjny, bliżej nieokreślony, miejsce - tym bardziej...
Gumiś = Bobi = napisał(a):Hm , dla mnie bomba ! Ale wolałbym coś bliżej np Kraków. Warszawa to w zasadzie dla mnie za daleko niestety .
Humperdink napisał(a):Dyskutowalibyśmy o komiksach lub filmach?
Humperdink napisał(a):Tak się zastanawiam... co my byśmy właściwie robili na tym zjeździe? Dyskutowalibyśmy o komiksach lub filmach? A może gry i zabawy?
Młody Skaut napisał(a): Potem pewnie wypad do rsetauracji, baru, pubu, McDonalda(niepotrzebne skreślić).
Baloo napisał(a):Najprędzej to pewnie do Mc DONALDA
Młody Skaut napisał(a):Baloo napisał(a):Najprędzej to pewnie do Mc DONALDA
He, he ! Happy Meal dla wszystkich. Stawia oczywiście gospodarz zjazdu.
Baloo napisał(a):Hm , dla mnie bomba ! Ale wolałbym coś bliżej np Kraków. Warszawa to w zasadzie dla mnie za daleko niestety .
Humperdink napisał(a):Tak się zastanawiam... co my byśmy właściwie robili na tym zjeździe? Dyskutowalibyśmy o komiksach lub filmach? A może gry i zabawy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości