W obu mnie niestety zjadły nerwy, z angielskiego przez pięć minut nie mogłem sobie przypomnieć jak jest "bezrobocie", a z polskiego nie powiedziałem chyba ani jednego zdania tak jak planowałem, w ogóle nie powiedziałem większości tego, co sobie w głowie ułożyłem, innymi słowy: Wielka Improwizacja. Dobrze, że na koniec zostawiłem sobie "Pinokia".
kondzior napisał(a):ja maturzystą nie jestem ale mam egzamin gimnazjalny też tu raportować cczy założyć nowy temat
Otóż to :] Nie wiem, czy jest sens zakładać nowy temat, skoro i tak jesteśmy mniejszością... A zresztą, wyniki będą dopiero w czerwcu, więc i tak za dużo byśmy się nie napisali
wow gratulacje inuitka!!! lis tobie rowniez!!! a ja jestem tegoroczna maturzystka ktora nie zdala w tym roku
"Sound the bugle now - play it just for me
As the seasons change - remember how I used to be
Now I can't go on -I can't even start
I've got nothing left - just an empty heart(...)" Bryan Adams
Jesteście naprawdę bardzo dobrzy. Gratulacje!!! Ja robię maturę dopiero za trzy lata. Nasza klasa będzie pierwszą, która będzie zdawać matury państwowe . Ale mieliśmy pecha. Gdybym się urodził rok wcześniej...
Ale Wam przesyłam serdeczne GRATULACJE!!!
Dulík: Zítra je první den školy. Deset měsíců budeme čučet na třídní zdi!
Kulík: Taková ztráta času, stejně toho víme víc než učitelé!
KD: W/WDC 169 A
Do tych ostatnich dwóch sie nie uczyłam... W ogóle się nie uczyłam, więc okazuje się, że wiele nie trzeba, żeby zdać maturę Tylko ten niemiecki mnie dobija...
i have almost forgotten the way it felt when he held out his hand for mine...