Arturro napisał(a):Ja bym chicał, żeby stworzono taką dobrą gierke odtwarzającą przygody Sknerusa z "Życia i czasów Sknerusa McKwacza", część też z innych komiksów mistrza Dona. Taka fajna przygodówka, z elementami łamigłówek, zręcznościówek itp. To by była dopiero gra
Albo GTA z braćmi Be . Już każdy wie o co chodzi. Okradać wszystko planować skoki itp. to było by super. Ale pomysł z GTA o Sknerusie też mi się podobał. Najfajniej by było ochraniać skarbiec. A ostatni pomysł to gra z SuperKwękiem. Powstrzymywać bandytów itp.Retlaw napisał(a):Ja bym wolał żeby to był coś bardziej jak GTA ze sknerusem, żeby można było po całym Kaczogrodzie chodzić i kupować budynki wykonywać misje które doprowadzałyby do wzrosty gotówki w skarbcu
Hyzio napisał(a): A ostatni pomysł to gra z SuperKwękiem. Powstrzymywać bandytów itp.
Hyzio napisał(a):Albo GTA z braćmi Be . Już każdy wie o co chodzi. Okradać wszystko planować skoki itp. to było by z*j******. Ale pomysł z GTA o Sknerusie też mi się podobał.
Nie! TAk wogóle to nie pamiętam wogóle żeby w jakimś komiksie Bracia BE kogoś zabili.Młody Skaut napisał(a):Hyzio napisał(a):Albo GTA z braćmi Be . Już każdy wie o co chodzi. Okradać wszystko planować skoki itp. to było by z*j******. Ale pomysł z GTA o Sknerusie też mi się podobał.
Pozostaje pytanie czy grze, którą opisujesz można by używać przemocy, tudzież zabijać, bo zgoda na to raczej, nie przysporzyłaby Disneyowi przyjaciół.
kaczorex napisał(a):Program ogólnie jest fajny, ale pełna wersja kosztuje. Myślę, że lepszym rozwiązaniem do tworzenia gier jest program Multimedia Fusion. Podobny do The Games Factory, ale można w nim robić gry 3D!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość