Hej,co jest? Czy weszłam nie na to forum co trzeba?! Wszędzie tylko Hanna-Barbera i Scooby Doo! Widzę też, że forum zmieniło nazwę!
O co chodzi? Domyślam się, że to zwykły Prima Aprilis, ale skąd moge mieć pewność? Więc jak to jest?
Ech, świetne.. Żart udany gdyż wprowadził mnie w 10 sekundową dezorientacje. W pierwszej kolejności nie sposztrzegłem napisu "Hanna-Barbera Polska!" tylko w oczy rzuciło mi się logo i moja pierwsza reakcja była "Chych? To Scooby-Doo jest Disneya!?".
A mnie się logo nie wyświetla, więc niestety nie mogłem nabrać się w pełni. Ale i tak napisy Hanna-Barbera wprowadziły mnie w lwkkie zakłopotanie. Rozśmieszyły mniet akże opisy działów np. "Seriale"
Na szczęście się wyswietla się. ,a żart znakomity . Tak jak każdy przez chwilę myślałem że to nie ta strona. Gratulacje pomysłu. Hmm a za rok może Flinstonowie .
Czy mógł by mi ktoś (licze szczegulnie na lisa) pokazać jakiegoś screena albo samo logo? Nie widziałam tego. A jaki żart zrobili na Rammsein? Może to przestanie być śmiesne, ale chciałabym zobaczyć.
Żart naprawdę dobry, chciałbym żeby było takie forum. Dzisiaj może takie znajdę. Hanna-Barbera to świetne klasyczne kreskówki które naprawdę warto oglądać. CN nie przypada mi do gustu.