Problemem jest to, że dowiaduje się o nich człowiek 2 lata po ich zakończeniu...
O czym piszesz, bo niczego takiego nie kojarzę?
Odnośnie propozycji - już wiele lat temu pisałem, że Disney Polska! sprawdziłaby się świetnie jako forum połączone ze stroną, która by informowała o nowościach związanych z komiksami Disneya, a także o wszystkim związanym z komiksami Disneya.
W sposób minimalny jest to realizowany, ponieważ dzięki ponownemu zakupowi domeny komiksydisneya.pl, działa reklama u góry forum. Istnieje szansa, że osoba, która wejdzie na forum, przypadkowo kliknie na link, który przenosi do jedynej strony, która regularnie informuje o nowościach związanych z komiksami Disneya.
Niestety, jak widzisz, zainteresowanie administracji jest bliskie 0, użytkowników też, obecnie Disney Polska! można byłoby nazwać archiwum forum Disney Polska!. I nie wydaje mi się, żeby szybko to się zmieniło.
A według mnie są na to szanse - co pokazują dane z mojego bloga, newsy związane z nowymi "Kaczymi Opowieściami" już generują rekordowe wyświetlenia, a pewnie przy starcie serialu zainteresowanie będzie jeszcze większe. Szkoda byłoby gdyby Disney Polska! przegapiła szansę, być może ostatnią szansę na wskrzeszenie forum.
Jeden z ostatnich wojowników na polu popularyzacji komiksów Disneya w Polsce.
Prowadzi bloga Kacza Agencja Informacyjna, w którym informuje o komiksach Disneya wydawanych w Polsce i na świecie.
Ma nadzieję, że nastaną lepsze czasy dla komiksów Disneya.