kuperkowo napisał(a):Czy coś ruszyło jeśli chodzi o przywrócenie możliwości rejestracji nowych użytkowników na forum ?
Na pewno ruszyło się w sprawie dostępności
DP! w internecie, bo od kilku dobrych miesięcy (ponad sześciu, chyba) nie zauważyłem ani jednego przypadku
downtime'u. Szybkość działania forum (wykonywania jego skryptów, a przede wszystkim prezentowania tudzież dostarczania strony głównej do internauty) jest, moim skromnym zdaniem, znakomita, wręcz niesamowita, jak na dzisiejsze standardy.
Najwyraźniej Lis nie chce otrzymywać już więcej ode mnie fejsbukowych zgłoszeń na temat krytycznych problemów technicznych
Disney Polski!.

A jeśli chodzi o mechanizm rejestracji nowych użytkowników, to będę go niebawem gruntownie sprawdzał pod kątem poprawności działania. Nie chciałem robić tego wcześniej, żeby nie wyjść na oszołoma, ale teraz nadarza się bardzo dobra okazja, ponieważ przygotowuję obszerny i wnikliwy tekst na temat stanu tego forum (powiedziałbym
naszego forum, ale nie chcę tu ewentualnie wchodzić w drogę ani ludziom, ani ideom), zgodnie z moją
niedawną zapowiedzią czy wręcz obietnicą.
Pamiętam również o
innym moim zobowiązaniu, aczkolwiek chciałbym uprzedzić, że jego realizacja (podobnie jak wykonywanie wszelkich nieco bardziej wymagających zadań) będzie się u mnie ciągnęła tygodniami i miesiącami. Gdybym
miał tę moc życiową, pozwalającą załatwiać takie sprawy od razu, to i
Disney Polska!, i cały nasz fanowski światek inaczej by wyglądały.
-----------------------------------------------MAKE DISNEY POLSKA! GREAT AGAIN-----------------------------------------------