Chahahahahahahahahahahaha
Superkwęk - meho napisał(a):Byl to don ald i wydaje mi sie ze on tez jest podejrzanym uzytkownikiem ktory przyszedl na forum tylko p[o to by zgrywac... pisalem juz w innym temacie.
Mateusssz napisał(a):Mnie to nie obraziło, wręcz wcale
Mateusssz napisał(a):P.S.3 kakakaczka - w forum o skanach to się pięknie potrafisz wypowiadać tak? chyba chodzi by ci je dawali, ale bez żadnej, ale to żadnej podzięki w innych forach
Mateusssz napisał(a):P.S.4 kakakaczka - to adminowi nic nie zrobisz ale zwykłemu dogadaszi nie chodzi o mnie ale chociaż o kaczorexa, superkwęka czy innych ale humperdinkowi czy arcerowi to trochę tak... rada - admini to widzą. Oni dbają o zwykłych ludzi
Mateusssz napisał(a):P.S.5 kakakaczka - może ty masz kompleksy (masz trądzik, jesteś brzydki, gruby) i chcesz się wyżyć na ludziach, którzy kochają komiksy, seriale i filmy Disney'a? Jak coś (jeśli chcesz spotać ludzi takich jak ty) podaję ci pewną fajną stronę http://www.bravo.pl i jakby co to ja przypuszczam.
Mateusssz napisał(a):trądzik, jesteś brzydki, gruby
kakakaczka napisał(a):Mateusssz napisał(a):Mnie to nie obraziło, wręcz wcale
A powinno cioto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mateusssz napisał(a):P.S.3 kakakaczka - w forum o skanach to się pięknie potrafisz wypowiadać tak? chyba chodzi by ci je dawali, ale bez żadnej, ale to żadnej podzięki w innych forach
O co ci chodzi drzewcu jeden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NIe chcem SKANÓW, chem je dawać
![]()
![]()
![]()
KAKKAKAKAKAKACZKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mateusssz napisał(a):P.S.4 kakakaczka - to adminowi nic nie zrobisz ale zwykłemu dogadaszi nie chodzi o mnie ale chociaż o kaczorexa, superkwęka czy innych ale humperdinkowi czy arcerowi to trochę tak... rada - admini to widzą. Oni dbają o zwykłych ludzi
Admini są wporzo...Mateusssz napisał(a):P.S.5 kakakaczka - może ty masz kompleksy (masz trądzik, jesteś brzydki, gruby) i chcesz się wyżyć na ludziach, którzy kochają komiksy, seriale i filmy Disney'a? Jak coś (jeśli chcesz spotać ludzi takich jak ty) podaję ci pewną fajną stronę http://www.bravo.pl i jakby co to ja przypuszczam.
ILE TY MASZ LAT![]()
![]()
![]()
10
![]()
![]()
Polecam ci strone www.bobowita.pl/paszki_i_kaszki.
Mateusssz napisał(a):trądzik, jesteś brzydki, gruby
OOOOO, porządnie besztasz chłopie. Po pierwszym przeczytaniu myślałem, że osobie piszesz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale cóż, nic nie poradzę, na twoje niewyparzone słownictwo. Myślę że BAN będzie adekwatny do poniesionej przez CIEBIE winy.
Pahan napisał(a):link. Zapoznaj się proszę z treścią tej strony. Może rozjaśni ci to umysł.
Powrót do Opinie, propozycje zmian
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość