Jest duża szansa na wypromowaniu w Wiki artykułów "okołokaczkowych". Stworzyłem hasła
Mickey Mouse (czasopismo) (niedługo pojawi się ujednoznaczenie na stronie o Mikim, gdyż wpisanie Mickey Mouse prowadzi do Mikiego),
Donald Duck (czasopismo) (taka sama sytuacja, jak u Mikiego) oraz
Kaczor Donald i wehikuł czasu. Jeszcze dziś powinien pojawić się "Kaczor Donald - wydanie specjalne". Przy okazji chciałbym dowiedzieć się, kiedy po nr. 1 "Kaczora i wechikułu" pojawił się drugi.
Co do wypromowania - staram się dporowadzić, aby artykuł "Mickey Mouse (czasopismo)" ukazał się w tabelce "Czy wiesz, że...". W tym też artykule jest adres naszego forum.
W najbliższym czasie postaram się, by
wszystkie o kaczkach bądź myszach były przejrzane (oczywiście, tematy o Gigantach, MegaGiga i twórcach też).
niejaki don jm napisał(a):Gęgul napisał(a):Może to ja jestem psychiczny, ale zobaczcie, jaką ksywę ma wg. Wikipedii
Ferdynand Kiepski (tabelka z boku)

$kneru$ McKwacz zasłynął ciężką pracą i bogactwem. Natomiast Ferdynand Kiepski jest leniuchem (mało powiedziane

) i biedakiem. Na skutek przewrotności ludzkiej jak i popularności $kneru$a F.K. jest tak nazywany ponieważ jest jego przeciwieństwem

PS Ładnie to brzmi Ferdynand Kiepski vel $kneru$ McKwacz

To jednak nie wandalizm - kto oglądał dziś odcinek pt. "Szkoła rzycia*" mógł coś zauważyć...
*-to nie błąd, nie martwcie się 
To jest twoja chwila prawdy.