przez rav815 » Wt cze 22, 2010 7:21 pm
Szukam osób, które chętne byłyby nawiązać ze mną współpracę dotyczącą tłumaczenia komiksów Barksa i Dona Rosy, utworzenia strony internetowej, która skupiałaby się na tych dwóch twórcach. Na stronie umieszczałbym tłumaczenia, ciekawostki, organizowałbym konkursy, w których do wygrania mogłyby być numery Kaczora Donalda.
Mogę zająć się tłumaczeniem, jednak szukam kogoś kto przepisywałby w dymki moje wypociny. Wiem, że to brudna robota jednak sam nie dam rady tego zrobić.
Drugą sprawą jest strona internetowa. Bardzo chętnie napisze wszelkie artykuły, zajmę się newsami i ogólnym prowadzeniem strony jednak ktoś inny musiałby ją zaprojektować, napisać. Próbowałem już to robić, ale z przykrością stwierdzam, że mam do tego antytalent + mój komputer ma problemy z oprogramowaniem.
Może ktoś ma już jakąś stronę, którą przestał się zajmować i można byłoby ją jakoś przemodelować na miejsce Dona i Barksa?
Bardzo proszę odezwijcie się czy w ogóle robienie czegoś takiego ma sens i dajcie znać czy ktoś ma ochotę pomóc.