Lone Star napisał(a): Postaraj się bardziej zanim znowu wystartujesz z kolejnym Disneyowskim projektem bo miałeś ich już chyba z dziesięć.
Scarpomaniak napisał(a):Lone Star napisał(a): Postaraj się bardziej zanim znowu wystartujesz z kolejnym Disneyowskim projektem bo miałeś ich już chyba z dziesięć.
Nie, to ostatni Disneyowski projekt, ale nie było ich dziesięć
1. Uncle Scrooge Polska (czasopismo upadło)
>>> No właśnie
2. Forum Uncle Scrooge Polska (działa)
>>> Ale jak
3. Niedziela Disneya (czasopismo upadło)
>>> Bo było za małe
4. Paski komiksowe Disneya po polsku (isnieje)]
>>> Powiem ja nie widziałem tam (na początku października) nowego paska od końca sierpnia/początku września
5. Strona o Barksie (istnieje)
>>> Za niedługo wróci Fergus (chyba) A co do cbarks.cba.pl to strona nadgłówna mnie zmiotła
6. Komiksy Disneya (istnieje)
>>> I źle się ma (no, ale to wersja alpha (mam nadzieję))
7. KŚD (zacznie działać w listopadzie)
>>> 2 twe komiksy ściągane upadły - po co robić trzeci
I tylko 2 upadły!
Mateusssz napisał(a):Kod to tragedia... Chcesz robić strony - zainwestuj w książki albo wal do mnie, mam ebooki, niestety głównie po angielsku (i to tu trzeba być obytym w słownictwie komputerowym, ale jak chcesz mogę ci wysłać). Treści mało. Skany w słabej rozdzielczości. Treści mało. Grafika do kitu. Warto poćwiczyć np. gimpie/pościągać gotowce i je poprzerabiać bo jest słabiutko. Treści bardzo mało. Używaj CSS'a. I jeszcze raz powtórzę - treści mało. Dobrze, że to alpha...
Nie ma sensu dawać również linków, do których nie ma podstron... Lepiej napisz tam "Strona w budowie" bo cały czas ukazująca się strona cba.pl jest wkurzająca
1,5/10 za chęci.
Mateusssz napisał(a):Tylko że to twoja nie pierwsza strona a takie strony, gdzie masz pięć stron na krzyż od razu upadają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość